Kazalo
Kdo smo
Kje smo - zemljevid
Tenis
Balinanje
Sezona 2008/2009
Masaža
Okrepčevalnica, malice,...
Praznovanje otroških rojstnih dni
Prostor za seminarje, sestanke, okrogle mize,...
Izhodišče za kolesarje in pohodnike
Pišite nam!
Nazaj na začetek

KDO SMO

Rekreacija Gaj d.o.o., družba za rekreacijo in turizem je mlado komaj eno leto staro družinsko podjetje v Kočevju. Rdeča nit naše dejavnosti je šport, zdrav način življenja in kvalitetno preživljanje prostega časa.

V naši neposredni bližini se nahaja vsa kočevska športna infrastruktura: kegljišče, balinišče, teniška igrišča, košarkaško igrišče na asfaltni podlagi, nogometno igrišče na umetni in naravni travi in sodobna športna dvorana. V naših prostorih je celoten sanitarni vozel, ki vključuje garderobe s tuši, stranišče za invalide in otroško previjalnico. Ti prostori so na voljo vsem obiskovalcem, tako uporabnikom igrišč v neposredni bližini kot tudi pohodnikom, kolesarjem in drugim, ki športni park Gaj uporabijo za izhodišče svojih izletov ali želijo pri nas zaključiti svojo rekreacijo.

Vsem rekreativcem, športnikom in nešportnikom je všeč v prijetnem okolju posedeti, proslaviti zmago ali se tolažiti po porazu. Zato je v sklopu naših prostorov tudi okrepčevalnica, kjer se lahko odžejate in z različnimi prigrizki in jedmi z žara takoj nadomestite izgubljene kalorije.

Če bi se radi sprostili in nekaj dobrega za svoje zdravje naredili na drugačen način vas vabimo v naš masažni salon in savno.

Center rekreacije Gaj je odprt vsak dan, tudi nedelje in praznike. Od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 23.00 ure, v petek od 8.00 do 24.00, v soboto od 9.00 do 24.00 in v nedeljo od 9.00 do 22.00.

 

Jože Kolar

direktor družbe

031 302 489

 

Sonja Kolar

vodja programa sprostitve

040 307 894

 

Tina Žele

vodja projektov

051 380 024

 

Irena Dukič

vodja okrepčevalnice

051 380 024