Kazalo
Kdo smo
Kje smo - zemljevid
Tenis
Balinanje
Sezona 2008/2009
Masaža
Okrepčevalnica, malice,...
Praznovanje otroških rojstnih dni
Prostor za seminarje, sestanke, okrogle mize,...
Izhodišče za kolesarje in pohodnike
Pišite nam!
Nazaj na začetek

MASAŽNI SALON GAJA

Klasična masaža

TUI-NA kitajska masaža

Refleksna masaža stopal

Ročna limfna drenaža

Reiki

Infra rdeča savna

Darilni boni

Masaža

Najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Dotik, ki sprošča, uravnoveša ter ublaži marsikatero bolečino.

Klasična masaža

Je terapevtska tehnika, ki jo uporabljamo za manipulacijo tkiva celega telesa. Namen je izboljšati cirkulacijo krvi in limfe, sprostitev mišic, lajšanje bolečin, vzpostavitev normalnega metabolizma in ostalih fizioloških in psiholoških stanj. Glavni cilj je doseči mišično in psihično sprostitev.

 

TUI-NA masaža

Kitajska tradicionalna medicinsko manualna masaža, kraljica vseh masaž. Združuje tehnike: klasične ročne masaže, refleksne masaže dlani in stopal, shiatsu masaže, masaže obraza, relaksacijsko masažo, anticelulitno masažo, športno masažo in nenazadnje tradicionalno tehniko kitajskega zdravljenja. Namen TUI-NA masaže je odpravljanje vzrokov nastale bolezni, ki so jo povzročili zunanji ali notranji faktorji ali kombinacija enih in drugih. Pred vsemi temi dejavniki in stresom se telo samodejno brani in s tem povzroči blokade v pretoku energije in kasneje povzroči še bolečine, okvare posameznih organov, zmanjšuje se imuniteta in pojavi bolezen. S pomočjo TUI-NA masaže delujemo na telo preventivno, zelo uspešna pa je tudi pri hitrejšem okrevanju po poškodbah, v lajšanju bolečin in odpravljanju različnih depresivnih stanj in posledic stresa.

 

Refleksna masaža stopal

Je celostni način zdravljenja in je del tradicionalne kitajske medicine. Tradicija pravi, da im vsak del telesa svojo točko na stopalih. Temelji na pritiskih določenih točk na nogah uporablja se za sprostitev in vzpostavitev harmonije med telesnimi funkcijami. Uporablja se v preventivne namene ali pa kot terapija pri akutnih in kroničnih boleznih. Pritiski na te točke sproščajo posamezne notranje organe in dele telesa, uravnovesijo telo, spodbujajo krvni obtok in aktivirajo ali umirjajo organske funkcije.

Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je rahla črpanju podobna masaža. Njen namen je da s spodbujanjem limfnega sistema pospeši odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa, kar je še posebej pomembno pri hujšanju in odpravi celulita. Ta tehnika tudi pozitivno deluje pri oteklinah in poškodbah. Vse gibe izvajamo zelo nežno po telesu navzgor proti najbližjim bezgavkam.

Reiki

Vodi h globinski sprostitvi, sprošča energetske blokade, odstranjuje strupene snovi (in vzorce) dovaja zdravilno življenjsko (vitalno) energijo in z dovajanjem dodatne življenjske energije dviguje valovno frekvenco telesa.

 

INFRA SAVNA

Ob rednem obiskovanju zmanjšuje utrujenost, usklajeno sprosti um in telo, ter trajno odpravlja stres. Povečuje vitalnost, fizično in psihično ravnotežje ter izboljšuje elastičnost in prožnost kože. Poškodbe mišic in vezi se zaradi zdravilnega delovanja obnavljajo hitreje. Po ugotovitvah znanstvenikov infra savna pomaga pri zdravljenju določenih bolezni: kot so revma, artritis, osteoporoza, otrdelost ramen, akne,…

Med drugim odpravlja tudi celulit in zmanjšuje telesno težo, saj pri redni uporabi infra savne, v 30 do 40 minutah porabimo tudi od 900 do 2400 kalorij kar je toliko kot če bi pretekli od 9 do 15 kilometrov.

Ne verjamete? Poskusite ne bo vam žal.

Objemite svoje telo in mu privoščite!

Informacije in naročanja po telefonu 040 307 894. Za savno in masaže je obvezno prednaročanje.

Delovni čas po dogovoru